Route Halloween 2023 Vroomshoop

Op veel verzoek heb we  voor morgenavond geprobeerd een route te maken. Iedereen is vrij om zelf te bepalen of ze de route volgen of waar ze beginnen of eindigen . Eigen initiatief en eigenlijk verantwoordelijk dit is slechts een tip zodat je langs de opgegeven adressen komt.

Let op met oversteken ! Blijf op de stoep veiligheid boven alles .En houd rekening tussen 18 en 19 uur met de kinderen die het spannend vinden.

Start bij de mekufa ga de oude bevert in nummer 34 en 36 doen mee.
Steek de Churchillstraat over naar de nieuwe bevert nummer 50 en 58 doen mee. Loop vervolgens door steek over om op de nieuwe bevert te blijven nummer 88 doet mee.

Einde weg sla je rechtsaf richting linderveld direct weer rechts de prinsclausstraat in. Als de prinsclausstraat uitkomt steek je over en vervolg je de weg .
Sla linksaf om in loop een stukje veder nummer 6 doet mee.
Steek de weg over loop door de constijnstraat naar de Churchillstraat. Sla linksaf daarna het eerst volgende straatje weer links. Hier doet bijna de hele straat mee!

Einde straat sla rechtsaf loop op het voetpad tussen het gras door naar het Willem Alexander plein hier doet nummer 5 mee.
Als je Willem Alexander plein uitkomt sla je rechts af naar de julianastraat nummer 73 doet mee.
Steek bij de kruising over daarna direct weer over het zebrapad naar de kennedystraat.

Loop over de Kennedy straat sla de eerste weg rechts naar de mauritsstraat. Daarmee de eerste weg rechts en kom je in de marijke straat . In deze straat doen heel veel adressen mee ! Loop door tot julianastraat. Steek de weg over en loop door .nummer 67 doet mee. Loop door tot de kruising en sla linksaf. Loop door tot aan het plantsoen. Sla linksaf en ga het plantsoen in .Einde plantsoen sla rechtsaf om door te lopen op het linderflier hier doet nummer 36 mee. Loop door naar de bevert en de cirkel is rond.

Mocht je een grotere route willen lopen Prinsenkamp 72 en vingershoedskruid 15. Doen ook mee.
Misschien vind u het wandelen iets te ver maar het zou erg fijn zijn als u de moeite nam deze adressen ook te bezoeken

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen