Zaterdag wordt Air Mountain geopend

Vroomshoop – nadat er een familie glijbaan en een spraypark werd gerealiseerd door Stichting Aquapark de Zandstuve, komt de stichting ook dit jaar weer met een mooie aanwinst voor het zwembad, een Air Mountain geheel in stijl van het zwembad.

Op 3 juni wordt de Air Mountain worden geopend meteen als het bad om 12.00 uur open gaat. De opening ligt in handen van twee goede bekenden aan wie we de Air Mountain te danken hebben, namelijk oud bestuursleden Herman Lutke Veldhuis en Hans Nieboer. Zij hebben zich jaren lang, samen met de overige bestuursleden, ingezet voor verfraaiing en het upgraden van het zwembad. Oud badmeester Theo Beulakker zal de gasten voorzien van zijn beroemde tatoeage’s. Een aantal springers van de springgroep van de Lova zal als eerst de Air Mountain testen.

Het bestuur, met een aantal nieuwe bestuursleden, gaat verder met het aantrekkelijk houden van dit mooie zwembad. Annemarie Schuldink en Inge Kamphuis hebben de lege plekken van Herman en Hans ingenomen. “Er is al veel gerealiseerd. Toen we hoorden dat het speeltoestel dat op het zwembad stond, is afgekeurd en de vraag kregen of wij wilden meedenken over een nieuwe invulling voor het speelterrein op het zwembad, hebben we alvast een initiatief neergelegd bij de gemeente”, aldus Inge Kamphuis. “Naast zwemmen biedt het Aquapark prachtige ruimte voor speelgelegenheid. Dit maakt het zwembad nog mooier en aantrekkelijker om je een dag te vermaken.” Britt Hudepohl draait alvast mee in het bestuur om bij de volgende wisseling de leeg te komen plek in te vullen.

Het belooft prachtig weer te worden. Dus mis het niet. Het winkeltje is geopend en de broodjes hamburger zullen speciaal voor deze feestdag verkocht worden voor maar 1 euro. Ook tijdens de zwemvierdaagse, die van 5 t/m 8 juni wordt gehouden, zal het winkeltje open zijn.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen