Vissers Vissen voor het Goede Doel: Steun voor Wens Ambulance Hardenberg

Vandaag wordt langs het kanaal Almelo-De Haandrik een bijzondere viswedstrijd gehouden, georganiseerd door vier lokale hengelsportverenigingen. De opbrengst van de wedstrijd gaat volledig naar de Wens Ambulance Hardenberg en Omstreken, een stichting die zich inzet voor het vervullen van de laatste wensen van ernstig zieke patiënten.

De verenigingen ‘T Meuntje Westerhaar, HSV Hardenberg, HSV Bergentheim en HSV Ons Genoegen Vroomshoop hebben de handen ineen geslagen voor dit evenement. De visstekken zijn uitgezet langs het kanaal ter hoogte van Brucht, Bergentheim en Aadorp, waar vanaf 12:00 uur zestig vissers hun geluk beproeven.

De wedstrijd, die tot ongeveer 16:00 uur zal duren, eindigt met een weging ter plekke om de winnaar te bepalen. Vissers van alle niveaus doen mee, aangemoedigd door het goede doel dat ze hiermee steunen.

Een woordvoerder van de organisatie verklaart: “De opkomst van zoveel vissers toont aan hoezeer de gemeenschap betrokken is bij zowel de hengelsport als het werk van de Wens Ambulance. Het is prachtig om te zien hoe we met deze wedstrijd een steentje kunnen bijdragen aan een prachtig doel.”

De stichting Wens Ambulance Hardenberg en Omstreken is recent opgericht en heeft als missie om mensen in hun laatste levensfase te helpen hun laatste wens te vervullen. Dit kan variëren van een bezoek aan een dierbare plek tot het bijwonen van een familieaangelegenheid, altijd onder medische begeleiding. Het belang van hun werk wordt breed erkend, en evenementen zoals deze viswedstrijd dragen bij aan de broodnodige financiële steun voor de stichting.

De viswedstrijd is een groot succes, niet alleen door het enthousiasme van de deelnemers, maar ook door het gezamenlijke doel: het ondersteunen van de Wens Ambulance. De opbrengst zal een verschil maken in het vervullen van de laatste wensen van vele patiënten. Na afloop zullen de vissers en toeschouwers samen de winnaar vieren, maar de echte overwinning is de steun die deze dag heeft opgebracht dat later bekend zal worden gemaakt voor een bijzonder goed doel.

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen