Toneelavond Oranjevereniging Vroomshoop in Het Punt met Elck Wat Wills

VROOMSHOOP – Oranjevereniging Vroomshoop organiseert op zaterdag 30 november een toneelavond met Toneelvereniging Elck Wat Wills in het theater van Het Punt. Elck Wat Wills speelt op deze avond de klucht ‘Watervrees’. De kaartverkoop is inmiddels begonnen via Dinie Gerrits en Lute Gombert van Oranjevereniging Vroomshoop.

 De klucht ‘Watervrees’ gaat onder meer over Bennie Spekken, hij is boer in hart en nieren en woont samen met zijn vrouw Gerda en dochter Anna. Bennie is dik bevriend met Geert en samen houden ze wel van een feestje, maar vooral ook van een borrel. Jochem is bedrijfshulp bij Bennie en heeft een oogje op dochter Anna, iets waar Bennie niks van moet weten. Anna wint met een loterij een reis op een cruise, maar die weet zij op slinkse wijze door te spelen naar Bennie.

Er is alleen één probleem: Bennie is bang voor water en niet zo’n klein beetje ook. Omdat hij niet wil dat andere mensen dit weten, weet ook Bennie de reis op handige wijze door te spelen en duikt vervolgens zelf onder. Tot overmaat van ramp gebeurt er iets met het cruiseschip. Gelukkig zijn alle passagiers opgevangen, alleen wordt er nog één persoon vermist: Bennie Spekken. En nu? Waar is Bennie? En hoe weet hij zich uit deze ingewikkelde situatie te redden?

De toneelavond met Elck Wat Wills is op zaterdag 30 november om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop voor €10 voor leden van Oranjevereniging Vroomshoop, niet-leden betalen €12,50. Dit is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang van de voorstelling. Kaarten zijn te koop bij Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16, tel: 0546-645876) of Lute Gombert (Bosweg 3, tel: 06-22208880). Ook is er een verkoopavond in Het Punt op donderdag 14 november tussen 19.00 en 20.00 uur.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen