TOP 1 – SEV 1

Op zaterdag 21 september speelde TOP 1 tegen de nog redelijk onbekende tegenstander uit Zelhem, SEV 1. Gezien het nipte verlies van woensdag, waren de toppers er op gebrand om vandaag de punten in Vroomshoop te houden.

De toppers begonnen scherp aan de wedstrijd en kwamen gelijk op een 2-0 voorsprong. Dat was echter niet van lange duur, want na enkele minuten werd de stand door SEV omgedraaid naar 2-4. Top wist de aansluiting weer terug te vinden, maar liep steeds achter de feiten aan. Vlak voor rust werd de stand gelijk getrokken, ruststand 7-7.

Na de rust begon TOP weer sterk aan de wedstrijd. Via 8-8 liepen de toppers uit naar 10-8 door 2 snelle goals van Merijn. Hierna volgde een snelle time-out van SEV, maar TOP gaf de voorsprong niet meer uit handen. Na ruim 20 minuten in de tweede helft was de stand 14-9. Hierna vielen aan beide kanten nog een aantal doelpunten, onder andere door A1 spelers Bram & Tim. Eindstand van deze wedstrijd 17-12.

De ploeg van Ad Zomer heeft in deze wedstrijd laten zien dat zij genoeg kansen kunnen creëren. Echter worden deze nog niet altijd afgemaakt. De toppers mogen tevreden zijn met deze wedstrijd. Dit goede gevoel kunnen zij meenemen naar de volgende wedstrijd. TOP 1 speelt 28 september in Borculo tegen Olympia’22 1. Aanvangstijd 15:30.