SDO vergeet zichzelf te belonen

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De Oranjehemden mochten het opnemen tegen een zeer bekende tegenstander namelijk Blauw Zwart uit Wierden.

Op papier 2 teams die zeer aan elkaar gewaagd zijn.

Voorafgaande aan de wedstrijd van de REAS-formatie was het SDO 2 dat wist te winnen van Blauw Zwart 2. Een verdiende overwinning waar met lef en pit gespeeld werd.

Met hoge temperaturen en een felle zon floot de scheidsrechter om 15.30 uur de wedstrijd in.

Het was duidelijk te zien dat beide teams kampte met de hoge temperaturen. Schoten die te kort waren, hier en daar plaats fouten. Kortom een moeizaam begin.

Het was wederom de uitploeg dat het heft in handen nam. Blauw Zwart wist als eerst na 5 min te hebben gespeeld te scoren. SDO wist daar gelijk antwoordt op te geven en scoorde gelijk mee.

Het was een zeer moeizame wedstrijd van beide kanten was het stuivertje wisselen.

Dan wist Blauw Zwart te scoren en was het SDO dat daarop reageerde.

Met nog 10 min op de klok in de eerste helft kwamen de oranjehemden voor het eerst op voorsprong een magere 4-2.

Echter was het wederom dat Blauw Zwart een tandje bij schakelde en zo de achterstand weer wist om te buigen en zelfs op voorsprong kwam.

Ruststand 4-5.

SDO wist in de voorgaande wedstrijd de wedstrijd naar zich toe te buigen en waren er dan ook opgebrand dat het vandaag weer ging gebeuren.

Echter trok het spelbeeld van de eerste helft zich door. Beide teams wisten de korf simpelweg niet te vinden. Het was Blauw Zwart dat als eerste wist te scoren en de stand wist uit te breiden naar 4-6.

Ondanks diverse aanvallen in de laatste minuten van SDO op de korf van Blauw Zwart om de achterstand om te buigen in een gelijkspel stond er de volgende score na het eindsignaal op het scorebord. Eindstand 7-8

Kortom een wedstrijd om snel te vergeten en te focussen op volgende week. Dan beginnen de returns weer en nemen de oranjehemden het op tegen Vitesse Beilen op zaterdag 28 september om 15.30 uur.