Contactmiddag met Theatergroep STROEF

Op maandag 16 september nodigen we je uit voor een speciale middag waarin we samen gaan genieten van theater! Deze interactieve middag wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de commissie Welzijn Ouderen Vriezenveen van ZorgSaam Twenterand in samenwerking met Theatergroep STROEF.

Theater is niet alleen leuk om naar te kijken, het is ook goed voor ons op veel manieren. Het helpt ons bijvoorbeeld om beter te begrijpen hoe anderen zich voelen, het maakt onze fantasie groter en het geeft ons zelfvertrouwen. Tijdens deze middag gaan we samen met Theatergroep STROEF plezier maken en nieuwe dingen leren.
Theatergroep STROEF zal ons verrassen met grappige en interessante theateroefeningen die ons aan het lachen maken en ons laten nadenken. We mogen zelfs meedoen en onze eigen creatieve kant laten zien!
Waar, wanneer en hoe laat?

De middag met Theatergroep STROEF vindt plaats in de Suite aan de Pastorielaan 1 in Vriezenveen. Je bent van harte welkom vanaf 13.30 uur en het programma begint om 14.00 uur. Als je binnenkomt, staat er een lekker kopje koffie of thee voor je klaar. De toegang kost 7 euro, dit is inclusief een bingokaart en twee drankjes.

Kom en doe mee aan deze bruisende middag vol culturele beleving en gezelligheid, en ontdek de kracht van theater voor uw eigen welzijn en vitaliteit!

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen