Vroomshoopse Boys trapt het seizoen af tegen vv Hellendoorn

Op de Bosrand wordt door teams van Vroomshoopse Boys weer volop getraind. Op zaterdag 31 augustus komen meerdere seniorenteams bij oefenduels in actie en ook de jeugd van de Boys pakt het na de zomervakantie weer op.

Het eerste elftal van Vroomshoopse Boys speelt aanstaande zaterdag thuis om 15.00 uur een bekerduel tegen vv Hellendoorn, dat de oud-jeugdtrainer van de Boys Stephan Bloemendal uit Vroomshoop als nieuwe hoofdtrainer kent. vv Hellendoorn is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de tweede klasse H. en is in die competitie een van de tegenstanders van Vroomshoopse Boys. De selectie van hoofdtrainer Robert Bosma en assistent René Netters kent NEO uit Borne en Sportclub Markelo ook als bekertegenstanders, waarbij beide keren er een uitwedstrijd wordt gespeeld. Uit de poule van vier teams plaatsen zich twee voor de volgende bekerronde.

Ook op andere wijze is de voorbereiding op het seizoen 2024-2025 bij Vroomshoopse Boys in volle gang. Er zijn voor het nieuwe seizoen drie nieuwe coördinatoren voor de diverse leeftijdsgroepen bij de jeugdteams aangesteld om het jeugdplan ‘Gezonde Ambitie’ goede vorm en inhoud te blijven geven. Er wordt momenteel gewerkt aan de uitgave van een nieuwe presentatiegids, die daarmee de 17e in successie wordt. In die gids wordt zeker de nodige aandacht besteed aan de bouw van het nieuwe clubhuis, waarvan inmiddels het hoogste punt is bereikt. Daarover zal het zeker ook gaan tijdens de jaarvergadering van Vroomshoopse Boys, die op woensdagavond 6 november in de aloude en vertrouwde kantine ‘t Flierhuus wordt gehouden.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen