Actieve Ontmoeting van start in Westerhaar en Vriezenveen

In september start ook in de kernen Westerhaar en Vriezenveen het project ‘In Balans met Actieve Ontmoeting’. U kunt zich hiervoor nu aanmelden. Dit project combineert bij inwoners vanaf 65 jaar ontmoeten, gezonde voeding en het voorkomen van vallen (valpreventie).

Inmiddels is dit project al volop aan de gang in Den Ham. Er is een groep van 12 deelnemers gestart en even zoveel deelnemers staan op de wachtlijst voor locatie Den Ham.
De opgedane ervaringen resulteren voor de deelnemers in het uitbreiden van sociale contacten en groepsgevoel creëren. Dit leidt weer tot nieuwe verbindingen. Alles bij elkaar bevordert dit project een gezonde levensstijl.

Programma in Westerhaar en Vriezenveen
Het programma bestaat uit een informatiebijeenkomst en 10 trainingen, waarbij er drie toepasselijke cursussen rondom de trainingen worden aangeboden.
• Vriezenveen: start inloop op 10 september om 9.30 uur met een informatiebijeenkomst locatie Leefrijk, Oosteinde 11.
• Westerhaar-Vriezenveensewijk: start op 20 september om 13.30 uur met een informatiebijeenkomst en testmoment in Kulturhus De Klaampe, Beeklaan 1.

De kern Vroomshoop zal het project in oktober of november starten. Later meer hierover.

Meer informatie en aanmelden
Inwoners vanaf 65 jaar of degene met zorgen rondom bijvoorbeeld van valrisico kunnen zich aanmelden. Mail naar slamberink@zorgsaamtwenterand.nl of bel 0546 – 481 456.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen