Geparkeerde auto brand volledig uit in Westerhaar

Westerhaar – Afgelopen nacht rond kwart voor twee werd de brandweer opgeroepen voor een melding van een autobrand aan de Geraniumstraat in Westerhaar.

Bij aankomst troffen de brandweerlieden een voertuig aan dat volledig in brand stond. Buurtbewoners werden gewekt door luide knallen die door de brand werden veroorzaakt en alarmeerden direct de hulpdiensten.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de autobrand, omdat brandstichting niet wordt uitgesloten. Er is een oproep gedaan aan de buurtbewoners om eventuele camerabeelden beschikbaar te stellen om te zien of er iets verdachts is vastgelegd.

De auto is volledig uitgebrand en kan als verloren worden beschouwd. Een sleepdienst zal het voertuig afvoeren, waarna de weg zal worden schoongemaakt.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen