Giertank schiet los van tractor in Vriezenveen

Vriezenveen – Vanmiddag heeft een opmerkelijk incident plaatsgevonden op de Bouwmeesterstraat in Vriezenveen. Een giertank schoot los van een tractor en ging zijn eigen weg, wat leidde tot aanzienlijke schade.

De giertank, die de controle verloor, stak de weg over en belandde in de berm naast de weg. Hierbij werden een hek en een lantaarnpaal geraakt, die beide omver vielen en aanzienlijke schade opliepen.

De politie was snel ter plaatse en legde het voorval vast om de schadeafwikkeling te kunnen regelen. Met behulp van een kraan werd de giertank weer op de weg getrokken, zodat deze zijn weg kon vervolgen. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident.

Foto’s: Auke

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen