Bedrijventoernooi Plus van Vroomshoopse Boys weer een voltreffer

Maar liefst 26 teams, waarbij ook vrienden- en vriendinnenteams, waren van de partij bij het derde Bedrijventoernooi Plus in successie van Vroomshoopse Boys. Per team werd als startgeld een bedrag van € 100,00 ingelegd en dat betekende meteen al een mooi bedrag voor de nieuwbouw van het nieuwe clubhuis van de Boys. De vele consumpties op en bij het VOC-terras van de kantine ’t Flierhuus zorgden voor een prettige meeropbrengst.

Het bezoekersaantal over de gehele dag overtrof de 400 personen, die genoten van fraaie staaltjes voetbal op de kunstgrasvelden van de Bosrand. Waar nodig grepen de gelouterde scheidsrechters bekwaam in en zorgden ervoor dat de sportiviteit de boventoon voerde. Op het laatst van deze gezellige, maar soms stormachtige zaterdag vochten enkele klassieke films om voorrang: “Gejaagd door de wind’ en ‘Eeuwig zingen de bossen’.

De organisatoren en vele andere vrijwilligers verdienen alle lof voor de getoonde inzet, waardoor dit Bedrijventoernooi Plus weer een voltreffer werd. De bloedstollend spannende finale met als decor het in aanbouw zijnde nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys werd onder leiding van arbiter en Boys-secretaris Harald Dubbink een spannend een meeslepend gevecht. Uiteindelijk werd het team van Mister Pizza verdiend winnaar van het toernooi door met 2-0 het sterke team van Ramon De Jong Staalbouwservice te verslaan.

Vroomshoopse Boys Vrouwen 1 bleek de sterkte in de poule van het damesvoetbal. Daarna was het nog lang gezellig, ook al door het op het VOC-terras samen te kijken naar de kwartfinale van het EK voetbal tussen Nederland en Turkije.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen