Succesen voor de Marjonettes van Juliana

De afgelopen weken hebben de majorettes van Juliana deelgenomen aan een tweetal wedstrijden, namelijk in Vroomshoop op 8 juni en in Elburg op 22 juni. In de categorieen solo’s, duo’s, ensembles, teams en groepen hebben ze zich weer van hun beste kant laten zien!

In Vroomshoop werden er door Esmée en Merle Klaassen een 1e plek met hun duo, Daniek Binnenmars een 2e plek met haar solo en door Maud van Dijk een 3e plek met haar solo behaald. Verder werden er nog meer mooie prijzen en punten door onze majorettes binnen gehaald!

In Elburg, gisteren, werden er ook mooie prijzen en punten behaald door alle majorettes. Zoals ook door Merle Klaassen die met een mooie 81.8 punten een 3e plek behaalde met haar solo in de categorie senior midden.

Na de zomervakantie staan er wederom een aantal wedstrijden gepland. Eén van de hoogtepunten komend half jaar is het Overijssels Kampioenschap op zaterdag 2 november in Vroomshoop. Een flink aantal majorettes van Juliana heeft zich hiervoor al weten te plaatsen.

Bron: Juliana

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen