Van Ondernemersfonds naar Investeringsfonds

De gemeente Twenterand werkt aan een nieuw Investeringsfonds. Tot voor kort heette dit het Ondernemersfonds. Aan dit nieuwe fonds werkt de gemeente samen met onder meer besturen van ondernemers- en ook winkeliersverenigingen.

Maar ook met de besturen van culturele verenigingen, sportclubs en maatschappelijke organisaties. Met het geld uit het Investeringsfonds kunnen de deelnemers zelf kiezen welke agrarische, culturele, sportieve en maatschappelijke projecten zij willen ondersteunen.

Hoe wordt dit fonds gevuld? En wat zijn de mogelijkheden en kansen? Dat wordt uitgelegd tijdens een informatieavond op woensdag 3 juli in het gemeentehuis in Vriezenveen. Koffie staat klaar vanaf 19.45 uur, de bijeenkomst begint om 20.00 uur. Tijdens deze avond geeft het huidige bestuur van het Ondernemersfonds uitleg. Ze worden bijgestaan door expert Herman Hoekstra van CLOK. Dat is een onafhankelijke organisatie die de lokale en regionale economie in Nederland helpt versterken.

Opgeven
Wilt u ook meepraten over dit nieuwe Investeringsfonds? Dat kan. U kunt zich hiervoor per mail opgeven via ondernemen@twenterand.nl.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen