Geslaagd Vrivo Buurt en Bedrijvenvolleybaltoernooi

Het was jarenlang een vaste traditie in de maand juni: Vrivo’s Buurt- en Bedrijvenvolleybaltoernooi.

Het toernooi werd precies 40 jaar geleden voor het eerst gehouden. Elke Vriezenveense buurtvereniging had in die tijd wel één of meer Vrivoërs in de gelederen, die hun ploegen op sleeptouw namen in de strijd tegen hun eigen club- en teamgenoten. De deelnameregels zijn in de afgelopen jaren aangepast om minder prestatie en meer gezelligheid in het toernooi te brengen.

En inderdaad staat de gezelligheid hoog in het vaandel. Meedoen is tegenwoordig belangrijker dan winnen. Dat neemt niet weg, dat er in het veld nog altijd wordt gevochten om elk punt.

Ook dit jaar weer op de twee toernooiavonden. Na een paar jaar weg te zijn geweest, o.m. door de Covid-perikelen, was het toernooi dit jaar weer helemaal terug. En het werden een paar leuke, sportieve en gezellige volleybalavonden bij Vrivo.

Maar liefst 13 teams – met zowel oude bekende als nieuwe gezichten – hebben meegedaan. Op de eerste avond werd er gespeeld voor een plekje in de winnaars- of verliezerspoule en op de tweede avond werd er gestreden voor de eerste plek in deze poules.

In de winnaarspoule heeft Team Kamphuis de beker binnengesleept. Letterlijk gesleept, omdat zij halverwege de avond met vijf spelers verder moesten vanwege een blessure. In de verliezerspoule was het team Quinnect, dat geen enkele set uit handen gaf, de duidelijke winnaar. Beide teams wonnen taart, een wisselbeker en natuurlijk eeuwige roem, althans totdat volgend jaar opnieuw voor de beker gestreden kan worden. Dank aan alle deelnemers, toeschouwers en uiteraard de sponsoren voor deze gezellige toernooiavonden! Het was weer een succes en bij Vrivo wordt reikhalzend uitgekeken naar de editie van 2025.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen