TOP 1 verliest nipt van Elko 1

Op zaterdag 8 juni was het dan zo ver, de laatste wedstrijd van dit veldseizoen. TOP 1 mocht thuis de bezoekers uit Elim ontvangen, Elko 1. Bij winst voor Elko, konden ze kampioen worden vandaag. Voor de toppers dus de taak om het ze zo lastig mogelijk te maken! De wedstrijd in Elim werd met 24-12 verloren door TOP.

Quote van Evelien: 1 team, 1 taak!!

De opstelling voor deze wedstrijd was als volgt:

Aanval

Hielke
Mart
Lian
Marit
Verdediging

Justin
Albert Jan
Evelien
Iris
Wissels: Merijn, Jolien, Niels, Bram en Maura.

Deze laatste wedstrijd werd om 17:15 ingefloten door scheidsrechter T. van der Wilk onder toeziend oog van het vele publiek. TOP begon niet scherp aan de wedstrijd wat al snel resulteerde in een 0-3 achterstand. Iris wist het 1ste doelpunt aan de kant van TOP te maken, 1-3. Beide ploegen wisten toen om en om het gele mandje te vinden, 3-6. Voor het rustsignaal werd er nog 5 maal gescoord wat ervoor zorgde dat beide teams met een stand van 5-9 de kleedkamers in gingen.

Na de rust werd het gelijk 5-10 voor Elko. Ook nu wist Iris het eerste doelpunt van de 2de helft te maken, 6-10. In deze 2de helft kwamen de toppers een stuk beter in hun spel, hierdoor lukte het om de achterstand steeds kleiner te maken. 10 minuten voor tijd stond het nog 9-14. De toppers gaven goede druk in de verdediging en creƫerden mooie kansen in de aanval. Elko was het even helemaal kwijt. Mede dankzij de support van het publiek lukte het TOP om tot een 13-14 eindstand te komen, helaas net geen gelijk spel.

De ploeg van Ad Zomer heeft een mooie wedstrijd op de mat gelegd, een fijne afsluiting van dit seizoen! Het kampioenschap is Elko niet cadeau gegeven! Zelfs Merijn heeft nog 20 minuten mee kunnen spelen, dankzij zijn korte bezoek vanuit Vietnam. Namens TOP 1 willen we Elko feliciteren met het kampioenschap! Ook willen wij alle trouwe supporters bedanken voor de steun en aanmoediging, we hopen jullie volgend veldseizoen weer te zien ;)! TOP 1 gaat nu genieten van de zomerstop en zich daarna weer klaarmaken voor het aankomende seizoen waar ze zullen uitkomen in de 4de klasse.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen