Bernhard Wegdam uit Enter ingaande het nieuwe seizoen trainer van Boys JO19 1

De Technische Commissie van Vroomshoopse Boys is er onlangs in geslaagd een opvolger van Ruben Kloosterman te vinden als trainer-coach van Vroomshoopse Boys JO19-1. Door het aanstaande vertrek van Ruben naar vierdeklasser SC. Lutten, waar hij hoofdtrainer bij de senioren wordt, was er een vacature ontstaan.

Met Bernhard Wegdam (63) uit Enter kan er weer op een verantwoorde wijze vorm en inhoud gegeven worden aan het jeugdplan ‘Gezonde Ambitie’ van Vroomshoopse Boys.

Bernhard Wegdam voetbalde vanaf zijn jeugd in SV Enter, waar hij al op jonge leeftijd in het eerste elftal uitkwam. Ook werd er een periode bij S.V. Den Hoorn in het eerste elftal gespeeld, zowel als speler als keeper.  Als trainer werd door Bernhard Wegdam in 2001 bij de jeugd van SV Enter begonnen en via jeugdteams en tweede elftallen bij Hulzense Boys, De Tukkers, SVVN en Rood Zwart belandde Bernhard Wegdam ingaande het seizoen 2021-2022 bij vijfdeklasser vv Langeveen. Daar is hij tot het einde van dit seizoen hoofdtrainer.

Bernhard Wegdam is getrouwd en is vader van drie kinderen. Hij was werkzaam als architect en is sinds 2009 tot dit jaar als docent Bouwkunde verbonden aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Een van zijn uitgesproken hobby’s van Bernhard Wegdam is voetbalteams trainen en coachen en dat kan nu bij Vroomshoopse Boys ingaande het seizoen 2024-2025 weer in de praktijk gebracht worden. De Technische Commissie  van Vroomshoopse Boys is bij monde van voorzitter  Tom Heideman content met het aantrekken van deze ervaren trainer.

We wensen Bernhard Wegdam veel succes toe met de JO19-1 jeugd van de Boys en met zijn verdere werkzaamheden

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen