Open Repetitie Chr Mannenkoor Vroomshoop

Op donderdagavond 30 mei houdt het Chr. Mannenkoor Vroomshoop een Open Repetitie van 19.00 – 20.00 uur in kerkelijk centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop. Zowel de entree als de koffie/thee na afloop is geheel gratis.

Het mannenkoor heeft een breed repertoire; de muziekbibliotheek omvat liefst 800 nummers. Een deel daarvan is te horen bij bijvoorbeeld de Passiestondes, en de Kerst- en Nieuwjaarsconcerten. En op de Open Repetitie zullen vast ook andere nummers te beluisteren zijn.
Het mannenkoor nodigt iedereen van harte uit dit mini-concert bij te wonen. Een mooie gelegenheid om eens te ervaren hoe het op de wekelijkse repetities eraan toegaat.

Voor de senioren uit Twenterand, ook uit de zorgcentra, hebben we een plekje op de eerste rang gereserveerd. En voor mannen die misschien wel lid willen worden, is deze Open Repetitie een prachtige kans om eens vrijblijvend kennis te maken met het koor.
Dirigent en pianist Gezinus Veldman maakt van elke repetitie een feestje en het is altijd een genot zijn improvisaties te horen op de piano. Dat alleen al zorgt voor mooie wekelijkse repetitieavonden,

elke donderdag in Irene te Vroomshoop.
Voor vragen kan men contact opnemen met secretariaat@cmkvroomshoop.nl of 0546-642191.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen