Thijs Kemperink en Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen Vroomshoop af

VROOMSHOOP – Op donderdag 23 mei vindt de allerlaatste theatervoorstelling van het seizoen 2023-2024 plaats in het theater Het Punt Vroomshoop. Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff verzorgen de seizoensafsluiting met hun voorstelling muziekprogramma ‘Muiters!’.

Meer dan twintig voorstellingen vonden de afgelopen maanden plaats op het Vroomshoopse toneel. Het einde van het theaterseizoen is in zicht. De organisatie kijkt terug op een geslaagd en gevarieerd seizoen met een mooi aantal bezoekers dat getuige was van uiteenlopende voorstellingen. O.a. Karin Bloemen, Helligen Hendrik en Tim Knol deden het Vroomshoopse theater aan. De kaartverkoop van het volgende theaterseizoen is vorige maand al van start gegaan en met al meer da 1.000 verkochte tickets en een aantal uitverkochte voorstellingen, belooft het opnieuw een mooi seizoen te worden.

Muiters!
Thijs Kemperink is cabaretier met al vier avondvullende programma’s op zijn naam. Hij wordt bijna elk seizoen in Vroomshoop geprogrammeerd. Erwin Nyhoff staat bekend om zijn zangtalent. Erwin speelde eerder al Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van ‘The Voice of Holland’ te bereiken. De liefde voor Schotland staat centraal tijdens de voorstelling ‘Muiters!’. Het land dat beide entertainers bindt. Een theaterprogramma dat alle emoties van het leven bevat: tranen van ontroering, maar ook van het lachen. Een bijzondere samenwerking van twee mannen die uit hetzelfde gebied komen, maar hun geheel eigen talenten hebben.

Laatste kaarten
Voor de voorstelling is nog maar een handjevol kaarten beschikbaar. Deze kosten slechts € 18,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via de website www.welkombijhetpunt.nl.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen