Bestuurster rijdt met hoge snelheid door Vriezenveen en botst tegen bloembakken

Vriezenveen – Op donderdagavond net na 23:00 uur is het misgegaan in het centrum van Vriezenveen. Een bestuurster reed met hoge snelheid door het centrum en kwam tot stilstand tegen pas geplaatste bloembakken. Getuigen zagen de auto met hoge snelheid door de straten rijden en hoorden even later een harde knal.

Omstanders zagen de bestuurster na de crash proberen te vluchten, maar wisten haar tegen te houden totdat de hulpdiensten arriveerden. Ter plaatse heeft de ambulancedienst de vrouw nagekeken en is ze vervolgens door de politie meegenomen voor verder onderzoek. Getuigen meldden dat de bestuurster zeer raar gedrag vertoonde.

De politie heeft het rijbewijs van de vrouw ingevorderd en voert verder onderzoek uit naar het incident. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto’s: Floris Kayim

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen