Groot succes actie voor Alpe dHuZes bij Sportlust Vroomshoop

Op zaterdag 20 april was er in het clubhuis van Sportlust Vroomshoop een drukte van belang na de thuiswedstrijd van Sportlust 1 tegen SVV 1.

Tot diep in de avond werden er activiteiten georganiseerd met het doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor Alpe d’HuZes, de jaarlijkse actie van KWF kankerbestrijding. Dit ter morele ondersteuning van de dames Kuipers die op 6 juni zullen meedoen aan de beklimming van de Alpe d’Hues.

De meiden van het Sportlust MO20 team waar de zusjes deel vanuit maken hadden bij de plaatselijke middenstand een grote hoeveelheid artikelen weten op te halen die met de hulp van veilingmeester Gerjan tegen hoge biedingen werden weggezet. Daarnaast konden tegen een financiële vergoeding plaatjes aangevraagd worden bij DJ Cyriel en werd er een tafelvoetbal toernooi georganiseerd wat het nodige inschrijfgeld opleverde.

Het feestelijke gebeuren werd verder opgefleurd met een gratis optreden van volkszanger Joy Woelders. Al met al een geweldig succes. Afgelopen woensdag werd de uiteindelijke opbrengst bekend gemaakt waarbij natuurlijk ook Sportlust zelf nog een duit in het zakje deed. Voorzitter Marc kon een bedrag van € 6.666,- overdragen aan de dames Kuipers.

Maar ter plekke werd dit bedrag door een aantal ondernemers nog eens aangevuld tot een eind resultaat van € 7.500,- . Groot compliment voor allen die hier aan bijgedragen hebben, vrijwilligers en sponsoren.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen