Schoolkorfbaltoernooi TOP 2024

Afgelopen dinsdag- en woensdagavond was het een drukte van belang op het prachtige sportpark van Korfbalvereniging T.O.P. in Vroomshoop. Verschillende teams van de zes GTbasisscholen uit Vroomshoop streden daar om de prijzen.

Dinsdagavond vond het schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 5 en 6 plaats. Onder wisselende weersomstandigheden werden er twee mooie toernooien met spannende finales gespeeld. Plezier en sportiviteit stonden voorop, maar er werd ook hard gestreden om de overwinningen. Groep 5 en 6 speelden dit jaar voor het eerst op twee korven en dat is goed bevallen. 

Na afloop werden alle velden opnieuw ingedeeld en werd alles klaargezet voor de woensdagavond. Toen vonden er vier toernooien plaats, namelijk voor de groepen 3, 4, 7 en 8. Ook hier werd weer volop gestreden en hebben alle kinderen een leuke avond gehad. Het weer werkte, op een klein buitje na, uitstekend mee. Er waren volop toeschouwers en ze maakten gretig gebruik van de barbecue, die speciaal voor deze avonden was opgetuigd.

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op deze editie van het jaarlijks terugkerende evenement dat mede zo succesvol is verlopen door de inzet van de vele vrijwilligers die T.O.P. rijk is

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen