Aanvraag leerlingenvervoer voor schooljaar 2024-2025

Denkt u eraan dat als uw kind leerlingenvervoer nodig heeft voor het komende schooljaar, u dit vóór 1 juli 2024 moet aanvragen? Het is heel belangrijk om dit op tijd te doen, zodat uw kind op tijd en zonder problemen naar school kan blijven gaan.

U kunt gemakkelijk een aanvraag doen via onze website op www.twenterand.nl/leerlingenvervoer. Als u dit niet op tijd doet, kan het gebeuren dat er geen vervoer naar school beschikbaar is voor de eerste 2 schoolweken. In dat geval moet u zelf het vervoer van uw kind naar school regelen. Let op: de school vraagt geen leerlingenvervoer aan voor uw kind. Dit is uw verantwoordelijkheid als ouder of verzorger.

Reageer op tijd
Als u al een aanvraag heeft gedaan voor dit schooljaar, krijgt u binnenkort een e-mail of brief waarin wordt gevraagd of u ook volgend schooljaar nog van de vervoersdiensten gebruik wilt maken. Reageer vóór 1 juli 2024, zelfs als u al eerder een aanvraag heeft ingediend. Als u al een besluit heeft ontvangen over het vervoer voor het schooljaar 2024-2025, hoeft u niets meer te doen.

Belangrijke veranderingen
Houd er rekening mee dat de taxiroutes naar scholen elk schooljaar opnieuw worden ingedeeld. Bovendien zal er een nieuwe vervoerder zijn. Dit kan betekenen dat uw kind andere reisgenootjes of een andere chauffeur krijgt. Het is verstandig om uw kind hierop voor te bereiden.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen