De Avondschool Vroomshoop is een samenwerking van Het Taalpunt Twenterand, de Bibliotheek Twenterand en Het Noordik Vroomshoop. Op dinsdag 23 april start de Avondschool weer met een inschrijfavond. Op deze avond is er een kopje koffie en wat lekkers, krijg je informatie en kun je je inschrijven op de lessen. Inloop is vanaf 19.00 uur en de inschrijving begint om 19.30 uur. Dinsdag 14 mei starten de lessen.

Op zoek naar vrijwilligers en docenten

De Avondschool Vroomshoop zoekt nog vrijwilligers, docenten en organisaties die hun diensten willen aanbieden. Lijkt het je wat om te helpen met het geven van of assisteren bij lessen op de Avondschool Vroomshoop? Zoek je een locatie waar jij je gratis cursus, training of les kunt aanbieden? Ben je docent en lijkt het je leuk om invulling te geven aan kwalitatief goede lessen op de Avondschool Vroomshoop? Meld je dan aan!

Meer informatie

Op de Facebookpagina van de Avondschool Vroomshoop vind je nog meer informatie en foto’s. Wil je meer weten of je aanmelden? Mail of app: 06-21612881 / avondschool@bibliotheektwenterand.nl