Meerkamp Finale Successen in Nieuwleusen en Winterswijk

Op zaterdag 13 april stonden de turnsters Evi Ribberink, Dayenne Peter en Loïs Jurjens klaar voor de meerkamp finale in Nieuwleusen, waar ze het niveau Middenbouw niveau 5 vertegenwoordigden. De spanning was voelbaar toen ze begonnen op de balk, maar met keurige handstanden en radslagen zetten ze een sterke start neer.

Op de vloer betoverden ze het publiek met een choreografie op muziek, inclusief een prachtige arabier flifklak en een vlekkeloze overslag. Hun harde werk tijdens de trainingen betaalde zich uit op de sprong, waar ze indrukwekkende sprongen met perfecte landingen lieten zien. Het laatste onderdeel, de brug, was een uitdaging, maar de dames toonden keurige zwaaien en een gracieuze salto.

In een competitief veld eindigde Loïs op een welverdiende 3e plaats, terwijl Dayenne en Evi respectievelijk de 5e en 8e plek behaalden. Een seizoen om trots op te zijn!

Tegelijkertijd schitterde Alisha Coenraad in de meerkampfinale in Winterswijk, in de categorie senior supplement D. Haar krachtige start op de brug werd gevolgd door een indrukwekkende balkroutine zonder grote fouten. Op de vloer betoverde ze met een nieuwe serie, inclusief een overslag barani, en sloot ze af met sierlijke sprongen.

Op de sprong toonde Alisha nogmaals haar kracht en behaalde ze opnieuw de eerste plaats. Hoewel ze op de 12e plaats eindigde in het eindklassement, verdient ze felicitaties voor haar prestaties. Alisha zal nog een laatste keer schitteren tijdens de toestelfinale op zaterdag 8 juni, waar ze zich heeft geplaatst voor alle vier de toestellen.

Bron: Lova

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen