Brandweer Den Ham Assisteert bij Grote Brand in Lemele

Lemele – De brandweer van Den Ham is vanmiddag opgeroepen om assistentie te verlenen bij een zeer grote brand nabij Lemele.

De brand brak uit in een paardenschuur aan de Blikman Kikkertweg in Lemele, wat resulteerde in een opschaling naar zeer grote brand om voldoende materiaal en personeel ter plaatse te krijgen om de brand te bestrijden en verdere uitbreiding te voorkomen.

Gelukkig slaagde de eigenaar erin om de paarden veilig uit de schuur te krijgen, en ze verkeren in goede gezondheid. Door de brand kwam veel rook vrij, waarom het publiek geadviseerd werd om ramen gesloten te houden.

De straat is tijdelijk afgesloten vanwege de inzet van diverse hulpvoertuigen. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk, maar er zijn geen meldingen van persoonlijke ongevallen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen