Aanstaande Woensdag Kids Skate 2024

VRIEZENVEEN – Op woensdag 17 april 2024, om 15:00 uur sharp, gaat het spektakel van start op Geesterenseweg 11, Vriezenveen. Kinderen uit groepen 3 t/m 8 kunnen zich opmaken voor een spannende 1-op-1 skatewedstrijd over 100 meter – tegen de klok!

Met leeftijdsgroepen 3/4, 5/6 en 7/8 wordt het een onvergetelijke middag vol competitie en plezier. Vergeet niet je helm – verplicht – en bescherming aan te trekken (maar geen zorgen, het is ook te leen).

Of je nu lid bent of niet, iedereen heeft een kans op de prijzen. Zorg ervoor dat je er om 14:30 bent voor de start. Aanmelden kan tot 12:00 op de dag zelf via jasmijnvriezenveen@gmail.com.

Kom langs en geniet van verfrissende drankjes en lekkernijen terwijl je juicht voor de snelste skaters van Vriezenveen en omstreken!

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen