Old Stars Twenterand bezoeken op 26 april DETO Vriezenveen

Sinds augustus 2015 zijn sportieve senioren van 60 jaar en ouder elke week onder de naam Old Stars Twenterand op de vrijdagmorgen actief met het walking football op het complex Het Twistveen van vv Voorwaarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Uit alle kernen van Twenterand komen inmiddels zo’n 35 wandelvoetballers trainen onder leiding van het trainersduo Bernd Bove en Herjan Eshuis en daarnaast wordt deelgenomen aan meerdere walking football-toernooien. Ook worden door de actieve Old Stars Twenterand buiten het wandelvoetballen om de nodige gezamenlijke activiteiten gehouden.

Op vrijdagmorgen 26 april wordt in het kader van een promotietour van de Old Stars Twenterand de voetbalvereniging DETO in Vriezenveen aangedaan. Vanaf 9.30 uur is een gezellige inloop in de kantine van DETO Vriezenveen gepland, waarna om 10.00 uur met de training op het veld wordt begonnen.
Belangstellende senioren worden van harte uitgenodigd.

Er kan voor gekozen worden om als toeschouwer deze training te volgen. Ook kan er direct actief zelf aan de training worden meegedaan om zo walking football in de praktijk te ervaren.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen