Weekendafsluiting N36 tussen Westerhaar en Vriezenveen

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het viaduct Itterbeek op de N36. In verband met de werkzaamheden is de N36 tussen Westerhaar en Vriezenveen in beide richtingen afgesloten tussen vrijdag 12 april 21.00 uur en maandag 15 april 05.00 uur. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd tot 30 minuten.

Verkeer richting de N48 wordt via de A35 en N348 omgeleid. Verkeer tussen Almelo en Westerhaar wordt in beide richtingen omgeleid via de N341, N343 en N349. Borden langs en boven de weg geven omleidingsroutes aan. Voor het verkeer vanuit Almelo Noord is Vriezenveen wel bereikbaar. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie(externe link) of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen