Aanrijding tussen bestelbus en personenauto veroorzaakt vertraging op Tonnendijk in Vroomshoop

Vroomshoop – Op de Tonnendijk, ter hoogte van hml 10.00, vond aan het einde van de middag een aanrijding plaats tussen een bestelbus en een personenauto.

Gelukkig bleven beide bestuurders ongedeerd na controle door het ambulancepersoneel. Ze zijn met de schrik vrijgekomen, ondanks de ernstige schade aan de voertuigen, die moeten worden afgesleept door een berger.

De oorzaak van het ongeval lijkt te liggen bij de bestuurder van de personenauto, die wilde draaien op de weg vanwege tijdelijke stoplichten en een file iets verderop. Helaas merkte hij het naderende busje te laat op, wat resulteerde in de botsing en flinke vertraging tot gevolg had voor het verkeer in de omgeving.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen