Maud Jansen wordt met het Large team Europees Kampioen

Maud Jansen, twirl/majorette coach van de Harmonie Vroomshoop, en zelf twirler bij de top van Nederland, werd enige tijde geleden gevraagd om deel te nemen aan een Large Team.
Op 7 januari heeft dit team zich weten te plaatsten voor het Europese Kampioenschap Twirling in 2024. Deze vond dit jaar plaats in Nederland van 28 t/m 31 maart in Eindhoven.

Ook behaalde Maud op het NK twirl op 7 januari 3x een 4e plek wat betekende dat ze ook als solist mee mocht naar het EK als reserve voor deze onderdelen.
Vele intensieve trainingsuren zijn er aan vooraf gegaan. Ze heeft alles op alles gezet om samen met het team (bestaande uit ruim 50 personen) het beste resultaat te behalen. Dit is dan ook gelukt want het team wist de titel Europees Kampioen in de wacht te slepen. En terecht! Een waanzinnig mooie show met het thema ‘Passion’ werd op de vloer gepresenteerd.

De passie voor de twirlsport werd uitgebeeld in de bijzonder
indrukwekkende routine en choreografie. Een eerste ervaring in een large team voor Maud en dan ook nog met dit team op een EK twirl staan. “Een hele gave ervaring om daar als team samen te staan, te laten zien waar
wij zo hard voor getraind hebben en een verhaal over onze passie voor deze mooie sport te kunnen vertellen” aldus Maud.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen