Bull Bouwmaterialen blijft ontwikkelen en opent bouwshop

Hij begon al op jonge leeftijd met zijn onderneming. Inmiddels bestaat Bull Bouwmaterialen in Den Ham bijna 10 jaar. Wethouder Aimée van der Ham en bedrijfscontactfunctionaris Jacqueline Tuinbeek namen een kijkje bij de onderneming van Remco Dubbink. “Hoe mooi is het als je al bijna 10 jaar een bedrijf hebt en nog steeds jong bent”, complimenteerde de wethouder de jonge ondernemer, die maar wat graag zijn bedrijf liet zien.

Of Remco Dubbink nu altijd al in gedachten had een zaak in bouwmaterialen te starten? Nee, hij begon in de installatietechniek, zo vertelt Remco. Ook ging hij al snel van start met een webshop voor elektronisch gereedschap. “Maar ik miste bij een webshop de interactie met klanten en ook het geven van advies”, vertelt Dubbink. De ondernemer besloot daarom een hal te huren in zijn woonplaats Den Ham en een zaak in bouwmaterialen te beginnen. Later, in 2018, verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Vriezendijk.

Verder groeien
Maar waarom een bedrijf in bouwmaterialen? “Den Ham is een bouwend dorp, net als de omliggende dorpen. Veel inwoners zijn zelf graag bezig”, legt de ondernemer uit. “Ik ben met basismaterialen begonnen en heb het assortiment steeds meer en meer uitgebreid.” Bij Bull Bouwmaterialen werken op dit moment vijf werknemers. Klanten zijn zowel particulieren als aannemers. Hoe Remco de toekomst ziet? “Ik hoop op lange termijn nog verder te groeien, ook in het klantenbestand”, vertelt de jonge ondernemer.

Bouwshop
De nieuwste ontwikkeling is sinds een paar weken een bouwshop in het bedrijf. Een goede ontwikkeling volgens de trotse Remco. “Het brengt veel meer klanten naar de zaak en de winkel maakt het ook toegankelijker.” De winkel valt goed op, doordat een deel ervan is voorzien van een glazen pui. Ook wethouder Aimée van der Ham ziet hier het positieve effect van in: “Door de winkel is het bedrijf meer dan een loods met materialen en de glazen pui zorgt voor een open verbinding met de werkvloer.”

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen