Verkoop bedrijfskavels van start in Vriezenveen

De gemeente gaat verder met de verkoop van bedrijfskavels. Voor bedrijventerrein Oosterweilanden in Vriezenveen is de eerste inschrijfperiode geëindigd op 4 december 2023. Om de verkoop voort te zetten, stelt de gemeente hiervoor een nieuwe inschrijfperiode vast van twee maanden. Daarna volgt een doorlopende inschrijfperiode. Dit geldt voor alle bedrijventerreinen in de gemeente waar kavels worden aangeboden. Er is nu ook één kavel beschikbaar op bedrijventerrein Almeloseweg Oost in Vriezenveen.

De inschrijfperiode is van 26 maart tot 26 mei 2024. Belangstellenden kunnen zich hiervoor inschrijven met een passend plan. Na deze inschrijfperiode worden alle plannen aan de hand van het uitgiftebeleid beoordeeld om te bepalen of de kavels kunnen worden gegund. Mochten er na deze periode nog kavels over zijn, dan kunnen belangstellenden zich inschrijven op een nog beschikbare kavel. Hierbij wordt er op basis van tijd bepaald wie het eerst in aanmerking komt voor een beoordeling. De verkoopprocedure en bijbehorende informatie staan op www.bouwenintwenterand.nl(externe link).

Belangstelling?
De kaveluitgifte gaat anders dan in voorgaande jaren. Er is namelijk meer belangstelling dan er kavels zijn. Alle belangstellenden moeten bij de verkoop van gemeentelijke grond de gelijke mogelijkheid hebben gehad om mee te dingen. Heeft u belangstelling, vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail met uw bedrijfsgegevens naar grondzaken@twenterand.nl. Een medewerker van de gemeente Twenterand neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen