Meerdere overtredingen bij horecacontrole Twenterand

In Twenterand zijn op donderdag 4 april diverse horecazaken bezocht door verschillende overheidsinstanties. Politie, gemeente, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), arbeidsinspectie, sociale recherche, douane en Omgevingsdienst Twente trokken hierbij samen op. Er werd onder meer gecontroleerd op de naleving van hygiënevoorschriften, vergunningen en voorschriften op het gebied van brandveiligheid.

Bij de controle zijn diverse overtredingen geconstateerd, onder andere het niet voldoen aan de arbeidstijdenwet, onhygiënisch werken, geen allergeneninformatie, roken in het bedrijf en het niet voldoen aan de vereisten van brandveiligheid. Er zijn sancties opgelegd en er volgt op een aantal plekken nog een hercontrole. Mede dankzij de medewerking van de ondernemers zijn de controles vlot verlopen.

Melden helpt
Iedere Twenterander kan bijdragen aan een veilige en leefbare wijk. Vermoed jij illegale activiteiten? Meld verdachte situaties bij de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen