Geslaagd prikkelarm Pasen Stichting Care4all

Op Goede Vrijdag heeft stichting Care4Uall een prikkelarm paasevenement georganiseerd voor kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen met een beperking. 

Gezinnen met broertjes en zusjes konden op die manier mee doen met een voor velen normaal evenement. Kinderen die zonder hun ouders kwamen, werden begeleid door de vrijwilligers. Er waren maar liefst 50 gasten, 17 vrijwilligers en natuurlijk twee paashazen!

Iedereen kon eieren zoeken, binnen en buiten spelen en genieten van een suikerspin. Het paasevenement vond plaats bij een lokale speeltuin die volledig omheind is. De omheining is voor deze kwetsbare doelgroep veelal een noodzaak vanwege hun beperking. 

Jong en oud hebben enorm genoten van dit evenement waardoor Stichting Care4Uall zich ook gaat richten en een prikkelarm Sinterklaasfeest, naast de organisatie van activiteiten die zij inmiddels al 4 jaar verzorgen binnen de Gemeente Twenterand. 

Dankzij een deel subsidie en sponsoring van lokale ondernemers en de inzet van vele vrijwilligers is deze dag een waar succes geweest!

Heeft u interesse in de activiteiten van Stichting Care4Uall, kijk dan op www.care4uall.nl of volg hen op facebook.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen