Jan Kriekjes neemt afscheid als voorzitter van Harmonie Vroomshoop na succesvol Maestro Vroomshoop project

Vroomshoop – Na 5 mooie jaren heeft Jan Kriekjes zijn functie als voorzitter van Harmonie Vroomshoop neergelegd, met een grandioze finale in het Maestro Vroomshoop project. Onder zijn leiding heeft de harmonie vele hoogtepunten beleefd, waaronder het recente Maestro Vroomshoop evenement.

Jan kan terugkijken op 5 bijzondere jaren, met als hoogtepunt zijn betrokkenheid bij het Maestro Vroomshoop project en de groei van de harmonie in zowel omvang als reputatie. Het Maestro Vroomshoop project, waarbij lokale prominenten als dirigent optreden, was een muzikale triomf en een prachtige afsluiter van zijn voorzitterschap.

“We wensen Jan het allerbeste in zijn toekomstige avonturen en bedanken hem hartelijk voor zijn toewijding en inzet,” aldus Marijke Brederode, lid van Harmonie Vroomshoop.

Met een mix van dankbaarheid en opwinding kijkt de harmonie uit naar de toekomst onder nieuw leiderschap, terwijl ze Jan Kriekjes blijven eren voor zijn onschatbare bijdrage aan de muzikale gemeenschap van Vroomshoop.

*Bron: Harmonie Vroomshoop*

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen