Brand verwoest een camper in Daarlerveen

In de vroege uren van de ochtend werd de rust van de Smidsstraat in Daarlerveen ruw verstoord door een verwoestende brand. Omstreeks één uur ‘s nachts ontving de meldkamer een noodoproep over een brandende camper, die zich achter een woning op een opslagterrein bevond.

De camper stond bij aankomst van de hulpdiensten volledig in lichterlaaie. Met snelle actie wist de brandweer de vlammen te bedwingen en te voorkomen dat het vuur oversloeg naar nabijgelegen voertuigen, waaronder een geparkeerde auto en een kraan, die uit voorzorg werden verwijderd.

De eigenaar van het terrein werd opgeschrikt door het lawaai van de brand en alarmeerde onmiddellijk de hulpdiensten. Ondanks de snelle reactie van de brandweer rest er slechts weinig over van de camper. Hoe de brand precies is ontstaan, blijft vooralsnog onduidelijk en zal het onderwerp zijn van nader onderzoek.

Gelukkig deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, maar de materiële schade is aanzienlijk. De camper kan helaas als verloren worden beschouwd.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen