Tennisvereniging De Bosbaan viert Open Dag met speciaal Paasprogramma voor kinderen

Vroomshoop – Op zaterdag 30 Maart 2024 opent Tennisvereniging De Bosbaan haar deuren voor een speciale Open Dag, vol met tennisplezier en paasvertier! Voor jong en oud belooft het een dag vol gezelligheid te worden, maar vooral voor de jongste leden en toekomstige tennissterren staat er een bijzonder programma klaar.

Kinderen van alle leeftijden, zowel leden als niet-leden, zijn van harte welkom om deel te nemen aan het feestelijke programma. Het hoogtepunt van de dag? Een spannende paaseierenjacht met fantastische prijzen! Maar dat is niet alles. Naast een uurtje tennisplezier krijgen de kinderen de kans om zichzelf te laten omtoveren tot ware kunstwerken met prachtige schmink. En om de dorst te lessen en de lekkere trek te stillen, staat er volop ranja en iets lekkers klaar.

Dus, trek je tennisschoenen aan, neem je racket mee en kom langs op Tennisvereniging De Bosbaan op zaterdag 30 Maart. Breng je vrienden en familie mee en geniet samen van deze gezellige dag vol sport en plezier! Tot dan!

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen