Trucktour gaat niet door in verband met de regelgeving

Vanwege steeds veranderende regelgeving wordt het ons als bestuur van de HTT onmogelijk gemaakt om een veilige en verantwoorde trucktour te organiseren. Ondanks eerdere berichten, is het toch niet toegestaan om een derde persoon (begeleider) mee te laten rijden in de vrachtwagen als deze niet beschikt over een officiƫle 3e zitplaats.

Vrachtwagens met 3 zitplaatsen zijn schaars. Om zonder begeleiding te gaan rijden zien wij als bestuur niet zitten, omdat we dan weer andere risico’s binnen halen. De chauffeur moet zich immers concentreren op het rijden en niet de verantwoording dragen over de deelnemer die meerijdt.

Vervolgens hebben we te maken met grote aanpassingen in het verkeersplan, waarbij wij externe partijen moeten inhuren en dit brengt een behoorlijke kostenpost met zich mee.

Er zit voor ons op dit moment dan ook niets anders op dan met pijn in ons hart de tour op 20 APRIL NIET DOOR TE LATEN GAAN.

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen jullie op de hoogte houden van de eventuele mogelijkheden om toch iets te kunnen organiseren.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur Hexelse Truck Tour

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen