Mijn ROVA

De nieuwe Mijn ROVA-app is nu beschikbaar in de App- en Play-store. Met deze nieuwe app heeft u altijd snel toegang tot de juiste informatie rondom de inzamelmomenten voor uw eigen adres, nieuwsberichten en andere handige informatie over afval en grondstoffen, zoals tips en de afvalscheidingswijzer. De nieuwe app is te herkennen aan het icoon met het roodborstje. Actuele inzameldagen vindt u daarnaast op www.rova.nl/inzamelkalender(externe link).

Container te klein of te groot?

Is uw container te groot of juist te klein? Via www.rova.nl/contact of door te bellen naar (038) 427 37 77 kunt u een kleinere, grotere of extra afvalcontainer aanvragen. In 2024 is dit gratis, omdat er sinds dit jaar minder vaak afval in wordt gezameld. Met een grote of extra container zorgen we ervoor dat u tóch uw afval via de juiste container kunt inleveren. Niet zeker welk afval thuishoort in de drie containers? Gebruik dan de scheidingswijzer via www.rova.nl/scheidingswijzer.

Vragen? 

Inwoners met vragen over dit onderwerp kunnen contact opnemen met het ROVA-Klantcontactcentrum. Het telefoonnummer is (038) 427 37 77. Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur en op zaterdagen van 9.00 tot 13.00 uur.