Gisteren turnde Alisha Coenraad haar laatste wedstrijd in een groot deelnemersveld

Op zaterdag 16 maart turnde Alisha Coenraad haar laatste plaatsingswedstrijd in een groot en sterk deelnemersveld. Zij kwam uit in de categorie senior 4e divisie.

Alisha begon sterk op brug waar ze liet zien dat ze hard heeft gewerkt om de stopjes uit haar oefening te werken. Dit lukte! Door naar balk met een nieuwe opsprong die super goed ging! Helaas een paar kleine foutjes en er werd een element niet geteld waardoor ze een eis miste. Maar ondanks dat wist ze op de balk te blijven staan en sloot ze af met een hele mooie hoge afsprong.

Op vloer turnde Alisha een nieuwe oefening op een nieuw muziekje. Ze turnde een mooie en sierlijke choreografie met daarin sterke sprongen en gymnastische series. Als laatste mocht Alisha twee sprongen laten zien. De eerste sprong telde voor deze wedstrijd en beide sprongen voor een eventuele plek in de finale. Met een uitvoering van 9.2 behaalde zij op dit onderdeel de beste score!

Alisha heeft laten zien dat ze in veel opzichten is verbeterd en is daarbij als 5e geƫindigd. Hier mag zij trots op zijn!

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen