Voorspeelmiddag jeugdHarmonie Vroomshoop

De Harmonie Vroomshoop is enorm trots op de jeugdleden binnen de vereniging. Hoestoer is het om te besluiten een instrument te gaan bespelen? Welke meid of jongendurft het aan om te gaan twirlen of pommen? Dan heb je karakter hoor! De jeugd wordbinnen de Harmonie opgeleid door ervaren en enthousiaste leerkrachten en coaches.

Niet de minste leren de jeugd de kneepjes van het ‘vak’. Niet alleen tijdens de repetitiesgaan er behoorlijk wat uren inzitten, maar ook thuis word er met regelmaat geoefend. Ditalles komt dan uiteindelijk perfect bij elkaar tijdens de wekelijkse repetities entrainingen. De jongste meisjes van de majorettes en het pomteam hebben ontdekt hoeleuk het is om te dansen en te twirlen met baton en/of de poms. Ook de volgendeonderdelen van de vereniging doen mee aan de voorspeelmiddag: BAM, deze is vollediggericht op slagwerk.

Zonder enige ervaring kunnen kinderen vanaf 7 jaar deelnemen. Deslagwerk- en blaasleerlingen en enkele twirl-solisten. Dit alles kunt u komen bekijken enbeluisteren tijdens de voorspeelmiddag op zondag 24 maart om 14:00 uur in het MCC’Harmonie’, Vredesplein 4. De entree is gratis!!

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen