Poging doodslag politie zoekt getuigen

Op dinsdag 12 maart 2024 omstreeks 16:00 uur is een 17-jarige jongeman uit de gemeente Twenterand opzettelijk aangereden op zijn snorfiets op het fietspad van de Vroomshoopseweg onder Den Ham (Ov). Dit gebeurde ter hoogte van het Tinq tankstation. De dader is nadien in zijn grijskleurige Mercedes gevlucht over de Boerweg.

De 17-jarige jongeman is op het fietspad tussen Vroomshoop en Den Ham (Ov) meerdere keren aangevallen/klemgereden door de bestuurder van de grijskleurige Mercedes. De jongeman is daarbij mishandeld en lichtgewond geraakt.

Meerdere mensen zijn getuige geweest van één de verschillende contactmomenten tussen het slachtoffer en de verdachte. We zijn nog opzoek naar specifieke getuigen (welke wij nog niet gesproken hebben). We willen graag met hen in contact komen. Met name een oudere man, welke aan het wandelen was op het het fietspad ter hoogte van de Kooiweg. Daarnaast zoeken wij ook nog een dame en een vrachtwagenchauffeur die iets gezien kunnen hebben op de Vroomshoopseweg ter hoogte van de Boerweg. Zij hebben daar ook gesproken met of tegen het slachtoffer.

Heb je beelden en/of meer informatie over deze incidenten neem dan contact met de politie op via 0900-8844

Politie Twenterand

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen