Ernstig bedrijfsongeval in Vroomshoop vrachtwagenchauffeur ernstig gewond

Vroomshoop – Vanmorgen rond acht uur kreeg de hulpdiensten een melding binnen van een ernstig bedrijfsongeval bij een bedrijf aan de Amerikalaan op het industrieterrein Oost in Vroomshoop. Een vrachtwagenchauffeur is om nog onbekende redenen van zijn bulkwagen gevallen tijdens zijn werk, waarbij hij ernstig hoofdletsel heeft opgelopen.

Direct na het incident verleende het werkpersoneel eerste hulp, waarna het ambulancepersoneel het overnam. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om de chauffeur bij te staan. Zodra de toestand van de persoon gestabiliseerd is, zal hij naar het ziekenhuis worden overgebracht voor verdere behandeling.

De politie zal in samenwerking met relevante instanties een grondig onderzoek opzetten om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen