Stichting Care4Uall in actie kader NL Doet

In het kader van NL Doet zullen deelnemers binnen onze stichting speciaal voor u heerlijke lunchgerechten bereiden onder begeleiding van een echte chef-kok!

Stichting Care4Uall zet zich in voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een (on)zichtbare beperking.

Op zaterdag 16 maart bent u van harte uitgenodigd vanaf 12.00 tot 14.00 voor een geweldig lunch buffet bij Bistro Festa, valkenlaan 1a in Sibculo. Hier zullen wij gezamenlijk onder het genot van een hapje en een drankje gezellig genieten. Deze dag staat in het teken van mensen die behoefte hebben aan een praatje vanaf 55+ en voor u als genodigde. U hoeft geen begeleider mee te nemen. Mocht u dit toch willen mail ons dan.

Graag horen wij van u of wij op uw aanwezigheid kunnen rekenen en eventuele dieetwensen vóór 1 maart. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@care4uall.nl of te bellen of een berichtje te sturen naar 06 38 65 26 64
Wij heten u graag van harte welkom!

Hartelijke groeten,

Team Care4Uall, Dianne, Rutger, Monique, Bertil & Steven

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen