Ongeval op fietspad bij Den Ham Scooterrijders gewond, politie start onderzoek

Den Ham – Vanavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een melding van een ongeval op het fietspad langs de Ommerweg nabij Den Ham. Een scooterrijder en een fietser kwamen met elkaar in botsing, resulterend in verwondingen voor de scooterrijder.

De bestuurder van de scooter liep verwondingen aan zijn been op en is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Een medepassagier raakte lichtgewond en is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel, waarbij hem is geadviseerd een bezoek te brengen aan de spoedpost.

Gelukkig kwam de fietser met de schrik vrij. De politie heeft een onderzoek gestart naar de aanleiding van het ongeval. Omstanders meldden dat de bestuurder van de scooter mogelijk verblind werd door een auto, waardoor hij de fietser vermoedelijk te laat heeft gezien.

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen