AED Daar red je levens mee 

Oproep: Schrijf je in bij HartslagNu
Als iemand een hartstilstand krijgt buiten het ziekenhuis, is de overlevingskans het grootste als er snel gereanimeerd wordt.

Van levensbelang hiervoor zijn burgerhulpverleners. Zij zijn vaak eerder ter plaatse dan een ambulance. Burgerhulpverleners zijn burgers die opgeleid zijn in reanimeren. Als in de buurt iemand mogelijk gereanimeerd moet worden, krijgen zij een melding. Om ingezet te kunnen worden als burgerhulpverlener.

Alleen na inschrijving kun je worden opgeroepen om te reanimeren en een AED te gebruiken. Je kunt dus levens redden door deel te nemen aan HartslagNu. Dus kun reanimeren? Schrijf je dan in bij HartslagNu. Hier red je levens mee! Home – HartslagNu(externe link).

Gezocht: Onderhoudsvrijwilliger AED Vroomshoop
In de gemeente Twenterand zetten vrijwilligers zich hard in voor het up-to-date houden van het AED netwerk. En daar zijn we blij mee! Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan de hartveiligheid in Twenterand? Laat je dan opleiden tot AED-expert? Kijk op Vrijwilligerswerk Twenterand – Vacaturebank(externe link) naar de vacature voor Onderhoudsvrijwilliger voor de AED’s. Wij zijn op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor Vroomshoop

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen