De Winterkraaien gaan op herhaling

De Winterkraaien gaan op herhaling! In de periode van 2016 tot en met 2020 organiseerde de Stichting Levend Vroomshoop liefst 18 keer de theatervoorstelling De Winterkraaien. Zes keer vond dat plaats in theater de Voorveghter te Hardenberg en twaalf keer in theater Het Punt te Vroomshoop. Meer dan 6000 mensen bezochten de voorstelling, sommigen meerdere malen.

In 2020 stopte de reeks van 18 voorstellingen. Maar al heel lang leefde de wens ook een akoestische versie van De Winterkraaien mogelijk te maken, omdat dan immers het machtige geluid van het Vroomshoopse mannenkoor volledig tot zijn recht komt.

Daarom heeft Levend Vroomshoop besloten nog één keer op herhaling te gaan met deze voorstelling, waarbij koor en solisten weer van de partij zijn. Deze keer in de provincie Drenthe, in Hoogeveen dat immers ook ontstaan is in de veentijd, in het hoge veen. Ook in die omgeving zullen bezoekers het verhaal herkennen.

De uitvoering zal plaatsvinden op vrijdag 16 februari 2024, in de Goede Herderkerk, Lomanlaan 2 te Hoogeveen. De entree bedraagt € 15,00. Kaarten zijn nu al te reserveren door een mail te sturen naar info@levendvroomshoop.nl

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen