Zes gewonden bij aanrijding op de N36 bij Vriezenveen

Vriezenveen – Zaterdagmorgen heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de N36 bij Vriezenveen.

Omstreeks negen uur kwamen drie auto’s frontaal met elkaar in botsing. Één auto vloog na de aanrijding in brand. De hulpdiensten hadden opgeschaald naar “Grote Hulpverlening”. Meerdere ambulances en traumahelikopters werden opgeroepen. Vijf personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis met de ambulance. Een zesde slachtoffer is ernstig gewond per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Allen zijn inmiddels buiten levensgevaar.

De N36 is voorlopig afgesloten voor alle verkeer. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de aanrijding.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen