Toestelwedstrijd supplement F en niveau 4

Op zaterdag 25 november vond de eerste toestelwedstrijd plaatst voor supplement F en niveau 4 in Hengelo.

In ronde 1 turnden Suze, Noa, Esmee en Iris. De dames begonnen sterk op sprong en brug. Op brug werden een aantal elementen weggelaten om voor de netheid te gaan. Op balk waren de zenuwen sterk aanwezig, waardoor een aantal wiebels aanwezig waren, maar de dames wisten zich er goed doorheen te slepen. Op vloer werden nette oefening geturnd, waardoor Suze 1e werd op dit onderdeel en Esmee 3e! Samen hebben zij een 3e plaats bemachtigd als team.

In ronde 2 was het de beurt aan Vera, Layla, Maud, Jaëlle, Sophie en Indy om te laten zien waarvoor zij hebben geoefend. Ook deze dames begonnen sterk op sprong. Layla liet een super mooie overslag en halfin zien die werden beloont met een 2e plek. Op brug werden alle oefeningen door geturnd en behaalde Indy de 1e plaats. Daarna gingen de meiden naar balk. Helaas waren er veel zenuwen, waardoor er veel vallen waren. Maar niet voor Maud. Zij bleef op de balk staan en werd 5e op dit onderdeel. Als laatste gingen de meiden naar vloer en hier werden prachtige oefeningen op muziek geturnd. Dit team behaalde een tweede plaats

In ronde 3 was het de beurt aan Emma, Tess W, Tess Z, Loïs en Floor. Ook deze dames begonnen sterk op sprong. Op brug werden alle oefeningen doorgeturnd en door iedereen een plek in de top 10 behaald. Balk is en blijft een lastig onderdeel met veel pasjes en elementen, maar de dames waren echt aan het vechten om erop te blijven staan. LOVA sloot de wedstrijd dag af met prachtige oefeningen op vloer. Ook dit team behaalde een prachtige tweede plaats Daarnaast werd Tess W individueel 3e en Emma behaalde een 4e plaats.

Alle dames kunnen terug kijken op een geslaagde wedstrijd!

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen